top of page

Plein Café Wilhelmina - EVENEMENTEN

pleincafe-kroontje_wit.png
wij zenden alle EKwedstrijden uit.png

 

- Sport op onze schermen -
 

Iedere week zenden we de belangrijkste voetbalwedstrijden uit van de Nederlandse clubs in de eredivisie, maar natuurlijk ook in Europa! Staat jou club er hier boven niet tussen? Vraag het dan aan de bar en we zetten ook die wedstrijd met alle plezier voor je op!

Naast voetbal kan je bij ons terecht voor de Formule 1 races. Als de kwalificatie en de race tijdens onze openingstijden is zenden we dit altijd uit!

donderdag.jpg

 

- Iedere donderdag happy hour met live muziek -
 

Donderdagavond is dé avond dat je in Punda moet zijn!

Een samenwerking tussen alle horeca en DMO zorgen ervoor dat heel de stad gezelligheid uitstraalt! Happy Hours en live muziek bij alle restaurantjes en barren, entertainment op straat, marktjes en vuurwerk om klokslag 20.15u!
 

Wat er iedere week precies allemaal gaande is kan je vinden op

de facebook pagina van Punda Loves You


17.00 – 18.00u Happy Hour 2 halen; 1 betalen
18.30 – 21.30u Akoestisch live met Wietse Krikke & Aïsha Lucas

happyhour cocktail.jpg

 

- Donderdag, vrijdag & zaterdag Happy Hour -
 

Al meer dan 15 jaar staat iedere vrijdag in het teken van ons Happy Hour van 17.00 tot 18.00 uur. Niet dringen aan de bar, maar lekker aan je eigen tafeltje genieten van de gezelligheid van Punda waar de werkende mensen plaats maken voor het weekend.

 

Cocktails, wijnen, bieren*, premium drinks, alles zit in het happy Hour, bestel een drankje en je krijgt de 2e gratis van ons!

 

Sinds kort hebben we dit dus ook uitgebreid naar de zaterdag met precies dezelfde uren en regels! 2 halen = 1 betalen!

*enkele Speciaal bieren gelden niet voor happy hour

foto voor zaterdag bieravond.jpg

 

- Speciaal bier drinken-
 

De grootste selectie aan bieren en speciaal bieren van Curaçao vind je bij ons op het terras! Heerlijke blonde en wit biertjes, zwaardere IPA’s en tripels of lichte fruit biertjes staat allemaal op de kaart.

Omdat elke dag je van speciaal bier drinken een evenement kan maken hoort dit zeker onder dit kopje thuis! Er is namelijk geen enkele andere plek op Curacao waar het assortiment zo groot is als bij ons! 

Ga naar het tabblad bieren op onze site voor ons aanbod welke wekelijks bijgewerkt wordt.

bottom of page